VISITA DEL LIVIA VOCATIONAL TRAINING DE FINLÀNDIA AL CIFP SON LLEBRE

Dimarts dia 9 de novembre vàrem rebre la visita d’una representació de professorat del centre finlandès LIVIA VOCATIONAL TRAINING en el marc del projecte EuroFP Balears V (2019-1-ES01-KA102-063739) del Programa Erasmus+ en què participa el centre en consorci amb la Conselleria d’Educació i Formació Professional. 

Aquesta visita estava organitzada per la Conselleria d’Educació i Formació Professional. La Conselleria estableix contactes amb centres de Formació Professional europeus per tal de dur a terme les estades d’alumnat i professorat del programa Erasmus+. Aquest programa es duu a terme amb fons europeus que ofereixen beques.

El centre LIVIA VOCATIONAL TRAINING ja ha acollit, en cursos anteriors, participants del programa Erasmus+ de la nostra comunitat dels cicles de les famílies professional de Maritimopesquera i d’Agricultura.

La visita d’aquest centre finlandès tenia com a objectiu refermar aquest lligam, donar a conèixer la realitat de la FP a les Illes Balears i facilitar un contacte de primera mà amb entitats i centres relacionats amb les famílies professionals de Serveis socioculturals i a la comunitat i de Sanitat, amb la finalitat d’ampliar la cooperació amb LIVIA VOCATIONAL TRAINING a aquestes dues famílies professionals.