Reunió amb dos centres de referència nacional de Pamplona

Les directores de l’Escola Sanitària Tecnicoprofessional de Navarra (ESTNA) de Pamplona, Conchita Antón, i del Centre de Referència Nacional en Energies Renovables i Eficiència Energètica (CENÍFER) d’Imarcoain, Lola Urrutia, varen fer el passat divendres, 25 d’octubre, una visita a la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors. Acompanyades per la directora del CIFP Son Llebre, Margalida Poquet, es varen reunir amb el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antonio Baos, i el cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, Jaume Rigo.

Atès que durant aquest curs han començat a funcionar oficialment com a centres de referència nacional (CRN) el CIFP Son Llebre (es Pla de na Tesa, Marratxí) i el CIFP Centre de la Mar (Maó), durant el transcurs de la trobada es va tractar, entre d’altres aspectes, el funcionament d’aquests centres. Els CRN depenen del Govern central, amb participació autonòmica, i duen a terme accions d’innovació i experimentació en matèria de formació professional. Pel que fa al CIFP Son Llebre i al Centre de la Mar, estan especialitzats en atenció sociosanitària i en nàutica, respectivament.

El dia anterior, 24 d’octubre, les directores de l’Escola Sanitària Tecnicoprofessional de Navarra (ESTNA) i del Centre de Referència Nacional en Energies Renovables i Eficiència Energètica (CENÍFER) es varen reunir al CIFP Son Llebre amb l’equip docent de l’esmentat centre i també amb representants del CIFP Centre de la Mar encapçalats pel seu director Josep Maria Cardona amb l’objectiu d’assessorar els membres dels dos nous CRN i també per intercanviar experiències educatives.